3 |  Salade




Keer terug naar het overzicht

Salade, 01-01-2011

Oriëntaalse Salade

 

  • ±4 stuks Gyoza per persoon
  • Gemengde salade naar keuze
  • Taugé
  • Paprika
  • 1 EL oestersaus
  • 1 EL soja saus
  • 2 EL witte azijn
  • 1 TL Sesamolie
  • 1 TL Sesamzaadjes (wit en/of zwart)

 

1. Frituur de Gyoza’s zoals aangegeven op de verpakking

2. Meng alle groenten in een salade kom en verdeel over diepe borden

3. Doe de oestersaus, soja saus, azijn en sesamolie in een kommetje en meng de ingrediënten tot een dressing.

4. Laat de Gyoza’s goed uitlekken en snij ze door midden.

5. Plaats de Gyoza’s op de salade en voeg de dressing toe.

6. Besprenkel de salade als finishing touch met sesamzaadjes.

 

* Tip: De Gyoza’s stomen voor het frituren geeft een nog knapperiger effect.