3 |  Salade
Keer terug naar het overzicht

Gastvrij Rotterdam 2019, 23-09-2019

Dit was alweer de 7e editie van Gastvrij Rotterdam. Met meer dan 16.000 vakbezoekers, 500 exposanten en verschillende wedstrijden, uitreikingen, proeverijen, masterclasses en demo's, was dit weer een goede beurs. Met een groei van maar liefst 14% ten opzichte van vorig jaar. Drie dagen lang kon met oriënteren op verschillende vernieuwingen binnen de Horeca.

Ook dit jaar waren wij van de partij. Met een mooi centrale plek hadden we veel bezoekers kunnen bereiken. De Gyoza Duck werd geïntroduceerd met zakverpakking, daarnaast onthulde we onze nieuwste smaak van de Gyoza's, de Gyoza Vegan. Dit werd onder zowel de vegetariërs, veganisten als vleeseters, goed ontvangen! Met een leuke maar simpele opmaak lieten we zien dat onze producten ook makkelijk verwerkt zou kunnen worden in een gerechtje. 

We willen alle bezoekers bedanken voor hun komst. Het was een geslaagde beurs waar we zeer positieve reacties hebben ontvangen op onze nieuwe producten. We gaan hier uiteraard mee door en dan kunt u hopelijk binnenkort deze producten bestellen bij uw leverancier!